Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ORIENTEERING, ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
v  Η σχεδίαση των διαδρομών και της δράσης θα γίνει με γνώμονα την αποφυγή συγκέντρωσης ατόμων στην γραμματεία ή στον αγώνα και τον περιορισμό των επαφών μέσω αγγίγματος αντικειμένων.
v  Στον περιφραγμένο χώρο (400 m2) της γραμματείας θα βρίσκονται το πολύ 2 αθλητές ή μέχρι 5 άτομα της ίδιας οικογένειας, και η γραμματεία (2 ή 3 άτομα).
v  Το αγώνισμα θα γίνει αποκλειστικά ατομικό, εκτός από την περίπτωση ατόμων της ίδιας οικογένειας.
v  Η γραμματεία θα έχει γάντια και μάσκα. Θα υπάρχει αντισηπτικό για κοινή χρήση και οι χάρτες και οι κάρτες συμμετοχής θα βρίσκονται σε ζελατίνα.
v  Θα υπάρχει τέτοιο πλήθος διαδρομών, και θα σχεδιασθούν με τέτοιο τρόπο οι εκκινήσεις ώστε δύο άτομα με ίδια διαδρομή να απέχουν τουλάχιστον 10 min κατά την εκκίνησή τους.
v  Εκκινήσεις θα δίνονται από τις 9:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί (με συνεννόηση με τους συμμετέχοντες) εκτός από την περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 50 συμμετοχές, οπότε, για να κρατήσουμε τις χρονικές και τις πραγματικές αποστάσεις, θα δοθούν εκκινήσεις και αργότερα από τις 11:00.
v  Θα αναρτηθεί στην γραμματεία, και θα ενημερωθούν με ημέιλ οι συμμετέχοντες, δύο ημέρες πριν τους αγώνες για την ακριβή ώρα προσέλευσης τους στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, καθώς θα τους δοθούν πληροφορίες για τους συγκεκριμένους αγώνες και για το Orienteering γενικά.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
v  Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει και με ημέιλ στο psekp.o@gmail.com  και με τηλεφώνημα στο 6974-778828 ή στο 22920-24330 (Δημήτρης Καραδημητρίου).
v  Το ποσό συμμετοχής θα κατατεθεί στην τράπεζα.
v  Αν κάποιοι συμμετέχοντες δεν προσέλθουν την ώρα που έχει αποφασιστεί (με τηλεφωνική συνεννόηση), θα ενημερώσουν για την προσέλευσή τους, και θα περιμένουν (μακριά από την γραμματεία) να λάβουν μέρος την νέα ώρα που θα τους υποδειχθεί.
v  Δεν θα υπάρχουν διακορευτές στα σημεία ελέγχου, γι’ αυτό ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να έχει μαζί του στυλό.
v  Αν κάποιος συμμετέχοντας θέλει περισσότερες πληροφορίες από αυτές που θα τους σταλούν δύο μέρες πριν, θα πρέπει να διαθέτει μάσκα και γάντια, αλλιώς η χρήση τους θα είναι προαιρετική.

Σας περιμένουμε
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΣΕΑΑΠ-Ο
Δημήτρης Καραδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου